ביטול מנוי
מבטלים כל מוצר בנפרד, בניהול המנוי ב-Paddle.
ב-חשבון ← חיוב ותוכנית לחצו ניהול המנוי. נפתח דף המנוי ב-Paddle, ושם מבטלים. כל מוצר מבטלים בנפרד.
רוצים רק לעצור לזמן מה? אפשר להשהות עוזר ב-הגדרות, בלי לבטל את המנוי. ההגדרות נשמרות.
מחיקת עוזר (גם היא בהגדרות) מוחקת לצמיתות את השיחות, הידע, ההגדרות והחיבורים שלו.